Svenska designers att hålla ögonen på just nu

Designers att hålla ögonen på just nu? Att Sverige är ett land med mycket talang är..

Read more

Svenska designers att hålla ögonen på just nu

Designers att hålla ögonen på just nuAtt Sverige är ett land med mycket talang är det ingen tvekan om. Inte bara har vi kända författare, skådespelare och konstnärer utan även svenska designers blir hyllade världen om! Här nedan har vi samlat ett gäng svenska designers som spås ha en bra framtid i modevärlden!

Unikt och nyskapande.

Ida Sjöstedt är en designer som fokuserar på gala, glitter och glamour. Hon bryter emot den klassiska, neutrala svenska klädstilen genom hennes mycket feminina plagg. En av hennes mest omtalade skapelser just nu är modebloggaren Kenza bröllopsklänning som designas av ingen mindre än Ida Sjöstedt. Detta kanske är startskottet för en ännu större karriär!

Maria Nilsdotter är ytligare en designer som kändisar verkar älska. Svenskar som Robyn och Noomi Rapace har setts bära Marias lekfulla smycken! Det är unika detaljer och en magisk design på alla accessoarer vilket får oss att tro att snart ser vi nog alla de största kändisarna med smycken designade av Maria Nilsdotter. Madonna har redan visat upp Maria Nilsdotters smycken så vägen dit kan inte vara lång!

J.Lindeberg må redan vara en väldigt stort modehus och den simpla grundtanken som genomsyrar hela märket är att producera produkter för en väldigt aktiv och modern livstil. Förmågan att blanda de allra senaste trenderna med exempelvis golfkläder får oss att se en ljus fortsatt framtid för svenska J.Lindeberg!

Systertrion som ligger bakom House of Dagmar är de sista unika och nyskapade designerna för denna lista. I Dagmars kollektioner kan man förvänta sig väldigt unika plagg som fokuserar på sensualitet och roliga dimensioner. Deras plagg är svåra att missa och systrarna som designers likaså!

Klassisk och sofistikerat.

Oscar Jacobson är en designer som garanterat kommer ta modevärlden med storm! Han skapar herrkläder som är en kombination mellan en klassisk enkelhet och trendiga detaljer. Hans enorma fokus på kvalité och design avslöjar en blivande karriär bland de stora modeföretagen!

Marlene Abraham har varumärket Mayla där vi hittar plagg för alla sorters tillfällen. De är stilrent, klassiskt och väl utplacerade snitt som kännetecknar hennes generella design. Det är avskalat och vackert. Vi är förväntansfulla över hur hennes kommande plagg kommer att se ut!

Carina Wester är garanterat en designers vars plagg som strax kommer täcka hela Europa. De definieras som en skandinavisk elegans som är väldigt stilren. Det är stora klassiker i fantastiska material. Utan tvekan en blivande stjärn-designer!