Det här kommer jag ha på mig 2017

Varje ny säsong har sina egna trender. Medan vissa håller i sig från föregående säsong..

Read more

Det här kommer jag ha på mig 2017

Varje ny säsong har sina egna trender. Medan vissa håller i sig från föregående säsong är andra av dem nya. Nu när 2017 har kommit igång ordentligt är det hög tid att ta sig en titt på vad som gäller under det här året, och i synnerhet i vår och i sommar. Här får du ta del av fyra heta trender och hur du kan bära dem.

  1. Vitt och gult

Efter en höst med murriga och jordnära färger är vi redo för ljusare tider! I vår och sommar spås det att vitt och gult kommer vara de hetaste färgerna att bära på kläder. Redan förra sommaren gjorde vitt comeback, inte minst bland byxor, men i år blir färgen ännu hetare. Både vitt och gult kan vara lite svåra att bära upp och att kombinera. Om du känner dig osäker i färgerna kan du börja med att satsa på ett par skor, en del av ett mönster eller ett nagellack i någon av färgerna. Gå sedan vidare till ett par vita stuprörsbyxor, eller en skir och solgul klänning till sommaren!

  1. See through

Genomskinligt och see through kan också kännas svårburet, men det här är en trend som har kommit och gått sedan mång år tillbaka. Satsa på mindre partier av see through hellre än en helt tröja. Tänk dig nät, delar av ett par grova tajts eller varför inte en skir kimono? Den här trenden kommer jag att köra stenhårt på tillsammans med lösa flätor och grova klackar i 70-talsanda, som var så populärt under förra våren och sommaren. Tips! Om du inte vill visa för mycket hud kan du alltid köra lager på lager, där det yttersta lagret är i see through-material.

  1. Blommönstrat

Blommönstrat är också en trend som alltid kommer och går i perioder – och nu är det dags igen! Jag kan ibland ha lite svårt för blommönstrat, då det kan kännas för “gulligt”, men i år är jag faktiskt sugen på att hänga på i trenden. Jag kommer att satsa på en blommönstrad klänning som jag klär ned med hjälp av ett par rejäla boots, rufsiga beach-lockar eller en hög och stram hästsvans. Kombinera gärna med “hårdare” material som läder, lack eller mocka för en tuffare och mer avslpannad look.

  1. 90-talets choker

Under förra året fick 90-talets mode ett uppsving, och många av dem håller i sig även i vår. Om du inte har hunnit testa på trenden med chokers-halsband är det på tiden! Jag kommer att satsa på enkla sådana, gärna i mocka. Dessa kan du också enkelst göra själv genom att köpa en bit mocka eller läder, och om så önskas trä på en berlock på det.